Mă întâlnesc cu un sigiliu de marine,

Blana este maro deschis la femele și negru-cenușiu, cu o coamă la masculi. Cremo-portocaliu piept și față, burtă maronie. În ciuda faptului că sunt foarte aglomerate, ele evită de obicei contactul corporal direct unul cu celălalt. Fiecare bărbat poate conține un harem la 20 de femele, dar puțini oameni reușesc să facă față cu succes concurenților atacatori. A existat aproape 70 de ani.

Aspect În exterior, focile de blană nordice sunt destul de comparabile cu ceilalți reprezentanți ai ordinului piniped. Au un corp destul de puternic și membrele simplificate care s-au transformat în flippers. Dimorfismul sexual este foarte pronunțat: lungimea corpului la masculi este de până la 2,1 m, greutatea este de până la kg, la femele - până la 1,5 m și 65 kg.

În general, masculii arată mult mai masiv decât femelele, în principal datorită gâtului puternic și pieptului puternic.

Răspândire

Aripioarele pisicilor sunt foarte lungi și fără păr și au un număr destul de mare de glande sudoripare. Ghearele de pe flipurile din față sunt aproape invizibile sau chiar absente. Botul este scurtat, ascuțit, ochii sunt la distanță mare. Auriculele externe sunt mici, nu mai mult de 5 cm. Blana focilor constă din păr de gardă și puf substrat. Părul lor crește în mănunchiuri: 1 păr de gardă, intermediare și pufoase.

La focile de blană, acest sub dens are un rol major în procesul de termoreglare în apă. Culoarea hainei diferă în funcție de vârsta și sexul animalelor. Puii nou-născuți au o culoare închisă solidă. După prima năvălire la vârsta de luni, culoarea blănii devine gri-argintiu datorită acestei blănuri focile au fost vânate mai devreme.

După următoarea mutare, blana animalelor se schimbă diferit. Bărbații au o culoare mai închisă și, odată cu înaintarea în vârstă, parul mai deschis gri apare în haina lor. Blana femelelor păstrează o nuanță argintie pe tot parcursul vieții și doar ușor galbene odată cu vârsta. Datorită faptului că focile își petrec o parte din viață pe uscat, o parte în apă și chiar sub apă, ochii lor trebuie să vadă în toate aceste zone de locuire.

Ochii focilor sunt mari, iar structura lor internă indică posibila prezență a vederii binoculare. Prin miros, masculii determină limitele teritoriului lor și starea de împerechere a femelelor. Prin miros, femelele își găsesc locul în rookery și puiul lor. Auzul este, de asemenea, bine dezvoltat la focile de blană, în timp ce aud la fel de bine atât pe uscat, cât și în apă.

Structura morfologică a urechii medii și interne arată că sigiliile pot percepe o gamă largă de sunete, inclusiv ultrasunete. Senzațiile tactile sunt foarte importante pentru foci, în special în recolte.

Oceanul Arctic

În ciuda faptului că sunt foarte aglomerate, ele evită de obicei contactul corporal direct unul cu celălalt. Sensibilitatea tactilă este realizată de receptorii pielii și de firele de păr sensibile speciale situate pe tot corpul.

Pe buza superioară a sigiliilor există de bucăți pe fiecare parte. Sigiliul de blană nordic Sigiliul de blană nordic Stilul de viață și organizarea socială La fel ca toți pinipedele, focile înoată și scufundă grozav, dar sunt suficient de neajutorate pe uscat. Mișcându-se în apă, pisica zboară, ca să zicem, dând din palme mari în față ca niște aripi. Aripioarele din spate servesc dating online chicago cârmă și bară de echilibru atunci când înotați.

Focile se pot scufunda destul de adânc, la o adâncime de m, dar de obicei rămân în stratul superficial de apă cu grosimea de 10 până la 20 m. Focile sunt active în principal noaptea, seara și dimineața devreme. În timpul zilei, de obicei dorm și o fac atât pe uscat, cât și pe apă. În timp ce dorm pe apă și acest lucru se întâmplă mai ales în timpul iernii, când focile duc un stil de viață pelagicse întind pe o parte, o aripă frontală este scufundată în apă, iar celelalte 3 sunt ridicate de o casă deasupra capului pentru a le păstra.

Cu o aripă cufundată în apă, pisica adormită greoaie ușor tot timpul, menținând poziția dorită a corpului în apă. Viața socială a focilor de blană este împărțită brusc în 2 perioade - vara rookery și iarna pelagic. Vara, focile trăiesc în rookeries printre masa rudelor lor, în contact strâns unul cu altul, iar iarna, în mare, se păstrează singure sau în grupuri mici, practic nu comunică între ele.

În primăvară, în luna mai, tăietorii adulți de sex masculin sunt primii care ajung la recolte situate pe insule cu pietriș sau plaje cu nisip îndepărtate de continent. Ei ajung pe uscat și ocupă anumite zone adecvate. Acest proces nu este nicidecum pașnic, există lupte constante și chiar lupte serioase între bărbați pentru posesia unui anumit teritoriu.

În iunie, femelele încep să se apropie de recolte.

Răspândire În Rusia, trei efective separate de pisici de mare trăiesc - comandantul, Kurilsky, Sakhalinsky. În Statele Unite, cea mai mare grupare este situată pe insulele de prostrate, care în câțiva ani ajunge la câțiva milioane de indivizi. În emisfera sudică, o altă specie locuiește - pisica de mare sudică, din care blana este semnificativ inferioară în calitatea Consiliului de Nord.

Bărbații îi întâlnesc și încearcă să-i însoțească la locul lor. De obicei, femelele se străduiesc să aleagă același loc în care au trăit în anul precedent. Treptat, în jurul fiecărui mascul se formează un grup de femele, așa-numitul harem.

Fiecare harem poate conținesau chiar 50 de femele. Haremurile care se extind treptat sunt aproape conectate una cu cealaltă, formând o coloană zgomotoasă. Femelele de focă de blană sunt, de asemenea, în conflict constant între ele. Pecetele tinere de blană formează propriile lor colegi de burlaci separate. După sfârșitul perioadei de reproducere activă, focile rămân în rookery încă 2—2,5 luni, se odihnesc și se mută.

Toate conflictele dintre ele încetează. În octombrie, odată cu apariția vremii reci, focile își lasă rookeries în mare, mai întâi animale tinere, apoi adulte. Mai mult, ei duc o mare, o viață rătăcitoare de animale singure.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

Alimentare și comportament de hrănire Focile se hrănesc cu aproximativ 60 de specii de animale marine, în principal pești, cefalopode și crustacee. Sezonul principal de hrănire este din toamnă până la sfârșitul primăverii.

În timpul sezonului de reproducere, masculii maturi sexual cu harem nu se hrănesc deloc. În diferite puncte ale ariei, compoziția speciilor de pradă a focilor de blană este oarecum diferită.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

Bărbații, care demonstrează ocuparea teritoriului și amenință rivalii, emit un hohot puternic vibrator, care amintește de o sirenă puternică cu aburi. Prin patrularea regulată a posesiunilor lor, bărbații fac sunete specifice, neobișnuit de mari pentru astfel de animale mari, făcând clic. Pisicile femele comunică, de asemenea, între ele. Femela comunică cu puiul cu strigăte speciale liniștite și blânde și, căutându-și puiul în cribă, publică o bătaie puternică. Puiul, la rândul său, o cheamă pe mama, care s-a întors la cribărie după ce s-a hrănit, tot prin suflări puternice.

Prin voce și miros femelele își găsesc puii în rookery. Reproducerea și comportamentul matern Pecetele de blană de sex feminin dau naștere unui singur vițel chiar în primele zile după ce au părăsit rookery. Un nou-născut are cm lungime și cântărește aproximativ 5 kg.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

La câteva zile după naștere, începe o nouă împerechere. Bărbatul determină disponibilitatea femelei pentru împerecherea prin miros și se îngrijește activ de ea, totuși, pentru un timp foarte scurt, nu mai mult de o zi.

Dar într-un harem pot fi până la 50 de femele! Astfel, sarcina focilor femele durează aproximativ un an, dar dată fiind prezența unei perioade de latență de 3,5—4 luni, dezvoltarea efectivă a vițelului durează aproximativ 8 luni. În primele 10 zile după naștere, mama este în permanență lângă vițel. Ea îl hrănește și îl protejează vigilent de pericolele reale și, uneori, imaginare, de exemplu, de încălcările femelelor vecine. După 10 zile, părăsește vițelul pentru prima dată și merge la mare pentru a se hrăni.

Absența ei durează de obicei o săptămână sau mai mult. Femelele care se întorc după miros și voce își găsesc mă întâlnesc cu un sigiliu de marine puiul. Sigiliile feminine nu acceptă aproape niciodată alți copii, iar cățelușul lăsat dintr-un motiv sau altul fără mamă este condamnat la moarte.

După aproximativ o săptămână, femelele merg din nou la mare pentru hrănire. Dar, în ciuda acestor perioade, destul de scurte, de hrănire a laptelui, puii cresc rapid și devin mai puternici, deoarece laptele pisicii este foarte gras. La vârsta de o lună, nu se mai tem de apa rece și încep să învețe să înoate și să se scufunde. Femelele își hrănesc puii până la ultima plecare de toamnă spre mare, când au aproximativ 4 luni.

Femelele de focă devin mature sexual la ani și își păstrează capacitatea de reproducere până la 21 de ani. Bărbații ating maturitatea sexuală la 5 ani, dar devin proprietari de haremuri nu mai devreme de ani. Durată de viață Durata de viață a focilor de blană nordice este de aproximativ 30 de ani. Cu toate acestea, foarte puține animale supraviețuiesc până în acești ani în natură. Un număr mare de foci mor în primii 2 ani de viață și mai ales în prima iarnă, când sunt forțați să treacă la autoalimentare.

Este delimitat de țărmurile nordice ale continentelor Europa și Asia Siberia și America de Nordprecum și de cele ale insulei Groenlanda. Comunică liber cu apele Oceanului Atlantic si numai printr-o îngustă strâmtoare cu Oceanul Pacific.

Țărmurile celor trei continente care îl mărginesc sunt foarte crestate, rezultând numeroase peninsulegolfuriestuare și fiorduri.

Una din caracteristicile acestui ocean constă în faptul că nu are contact direct cu toate continentele care îl delimitează, ci prin intermediul mărilor mărginașe. Toată vara crește și tinerii mai puternici, foarte curând, în toamnă, ei vor trebui să părăsească prăjirea și să meargă la mările calde. Și această cale nu este ușoară dacă intră în apă în timpul unei furtuni, va muri. Într-un an, tânărul trecător ajunge la o greutate de 15 kg. La toamna, toți își părăsesc rădăcinile și plutesc în iarnă în apă caldă.

Din lunile octombrie până în aprilie, pisicile trăiesc în apă, reumplerea și fără a merge la pământ.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

Întoarceți-vă la pământ, aceste animale uimitoare în primăvară sunt în locul său. Și totul se va întâmpla mai întâi. Alimente Hrăniți pește și calmar. În căutarea producției zeci de înot, sau chiar sute de kilometri. Pachetele rare nu sunt ciudate. Stomacul masculat adult găzduiește kilograme de alimente. În special animalele mari - setea se găsește în stomac 20 și chiar și 25 de kilograme de mâncat, dar este deja rară.

Meniu de navigare

Femeile și tinerii sunt mulțumiți de mai mici: trei până la patru kilograme, ele sunt suficiente pentru o zi și chiar mai mult. Reproducere Perioada de reproducere vine din fiecare vedere la momente diferite, cel mai adesea în primăvară. În februarie-martie, cei mai nerăbdători bărbați intră în țărm și încep să-și păstreze complotul viitorului fantastic de la alți bărbați. La începutul verii, femeile s-au alăturat și lupta pentru ei intră în etapa următoare, când bărbații vin în lupte, adesea sângeroase.

Bărbații învinși se retrag pe un alt sector și încearcă din nou puterea lor. Cine nu a fost suficient de norocos pentru a-și apăra dreptul la împerechere merge la marginea nebuniei și așteaptă cu umilință la sfârșitul verii când este posibil să se întoarcă la mare cu toată turma.

Fiecare bărbat poate conține un harem la 20 de femele, dar puțini oameni reușesc să facă față cu succes concurenților atacatori. De obicei, un bărbat adult are grijă de femele. Mare pisică și om Pescuitul sigiliilor de mare a început aproape imediat după deschiderea insulelor.

Descrierea sigiliului de blană pentru copii. Sigiliul de blană. Tipuri comune de foci de blană

Deja înEmelyan Basov a mers la Insulele Comandante. Excursia a avut succes. Vestea expediției de succes a Emelyan Basova a stimulat industriașii ruși. După el, alți mineri de feriboți au ajuns pentru insulele comandante. Fur Kotifov a fost considerat mult mai rău decât blana altor animale de blană.

Prin urmare, participarea la insulele industrialiștilor de până lanu mai mult de 2. Cererea de blănuri de cabană a apărut după navigatorul rusesc remarcabil, un comerciant întreprinzător Gregory Sheelekhov a reușit să organizeze un export masiv de piei în China a fost necesar, iar apoi fără costuri nu au costat.

Dinpână la 30 de mii de pisici maritime au început să înscrie în insulele comandante în fiecare an. Nu a cruțat pe nimeni, chiar și femele însărcinate. Acest lucru, desigur, a fost reflectat în numărul de pisici. Animalele lor de pe insulele comandante au început să se micșoreze.

Locul și habitatul

Îndouăzeci de comercianți s-au alăturat capitalului, punând începutul celei mai mari asociații din acel moment - o companie ruso-americană. A existat aproape 70 de ani. Împărații ruși erau acționari constani. Milioane de animale barbare și milioane de ruble achiziționate - acesta este rezultatul activităților companiei ruso-americane.

Sute de mii de piei de bumbac putredate în depozite. Ei au fost arși și s-au înecat la mare pentru a menține prețuri ridicate. Numai în de mii de piei de cabana au fost distruse. Conform mărturiei contemporanilor, în portul unalexian înbăile și cuptoarele au fost uscate de pielea pisicilor. Pescuitul a crescut de la an la an. Pescuitul nu a cruțat nici femelele sau bebelușii pisicii de mare. Până la începutul anilor '70, de mii de fiare au fost produse anual pe insulele comandante.

După vânzarea în datând tobe ledite, guvernul țarist al Alaska și Insulele Aleuta din Statele Unite ale Americii au încetat operațiunile companiei ruso-americane.

Mai erau încă mari mulțimi de aventurieri în speranța de a se îmbogăți în speranța raftingului. Aceasta este o viziune comercială a comandanților de la campania ruso-americană. În luna octombrie, este împiedicată de sacrificarea "gravă" puii de 4 luni, cultivați în timpul verii pe blană.

Pe an clog de la 2 la 7 mii. La adulți, piei sunt foarte groase și nepoliticoase, multe cicatrici. Într-un cuvânt - nu un tip foarte comercial.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

Mâncarea tradițională a lui Aleutov a fost licență această tradiție a fost păstrată pe insulele de profit SUAacum abatorul de burlaci de pe comandanți este interzis, iar locuitorii locali sunt mulțumiți de carne specială de pui de lapte. Recent, există o reducere a limitei din partea de jos a pisicii.

Înau fost alocate de pisici, în anii anteriori au fost alocați la 7. În noiembriedoar de pisici au fost alocate în partea de jos. Oamenii de știință explică acest lucru la o scădere a numărului de pisică. Acest animal maiestuos și grațios trăiește pe insulele Oceanului Pacific, pe malul mării japoneze și Okhotsk, pe coasta Sakhalin și Insulele Kuril. De asemenea, este distribuit în apele de coastă din America de Nord.

El și-a primit numele datorită mustaței lungi, adorându-și fructele ascuțite. Un animal este destul de mare: lungimea sa este de aproximativ două metri, greutatea corporală este mai mare de de kilograme. Femelele sunt mult mai mici decât bărbații și în greutate și în dimensiuni de mărime.

Speranța medie de viață a bărbatului - 15 ani și femele - mai mult de La pisica de mare, o față mică, un sân puternic puternic și un corp alungit al coloanei vertebrale. Lana groasă constă în păr foarte tare și ușor delicat sub mână.

mă întâlnesc cu un sigiliu de marine

Animalul are o vedere excelentă și zvonuri, iar urechile mici nu sunt aproape vizibile. Când se scufundă în apă, chiuvetele de urechi se închide și apa nu penetrează înăuntru. Finisajele cartilajului sunt bine dezvoltate, pe uleiurile din față există o gheare abia vizibilă.

Prezența cochililor de urechi și a picioarelor frontale mari se disting de sigilii și de walrus. Pe parcursul anului, mamiferul schimbă habitatul datorită migrațiilor sezoniere cu rază lungă de acțiune. Practic hrăniți pe moluște, crustacee, pește și meduze. În timpul perioadei de reproducere, animalul creează o focșă de coastă. Pe unele site-uri de familiebărbații cu femele și nou-născuți sunt localizați, iar pe alți bărbați site-uri de licență care nu participă la reproducere.

Adesea, există lupte între animale pentru dreptul de a posesia femeii, astfel încât toată lumea să-și protejeze teritoriul.